Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?

De Digitale KrantIedere dag verschijnt de krant, zoals deze 's ochtends van de drukpers rolt, ook online.

Veelgestelde vragen

Hoe heb ik als abonnee gratis toegang tot de digitale krant?

Op alle dagen dat u thuis de krant ontvangt, heeft u ook gratis toegang tot de digitale krant. Hier kunt u als abonnee inloggen met uw Mijn Media account.


Klik hier om direct naar de digitale krant te gaan en log in met uw gegevens. Deze zijn gelijk aan uw inloggegevens van Mijn Media.

Of ga naar www.telegraaf.nl en klik op de knop 'De krant' bovenaan de pagina. Zodra u een artikel aanklikt zal er gevraagd worden om in te loggen.


Heeft u nog geen account? Klik hier om te registreren.

Hoe lees ik de Telegraaf op internet?

Klik hier om direct naar de pagina te gaan en log in met uw gegevens. Deze zijn gelijk aan uw inloggegevens van Mijn Media.

Of ga naar www.telegraaf.nl en klik op het kleine krantje onderaan de pagina. Zodra u een artikel aanklikt zal er gevraagd worden om in te loggen.


Ik wil De Telegraaf op mijn computer lezen, kan dat?

De volledige papieren versie van De Telegraaf is maandag tot en met zaterdag al vanaf 02.00 uur online beschikbaar op Telegraaf-i. Deze is voor iedereen toegankelijk en voor abonnees gratis.


U vindt de Telegraaf-i rechtstreeks via https://digitalpublishing.telegraaf.nl/static/kran... , via de knop 'De krant' boven aan de website of via het kleine krantje rechtsonder op http://www.telegraaf.nl/.

Meer ...

Contact

Selecteer hieronder het onderwerp en dan geven wij u het juiste telefoonnummer om u mee te helpen.
Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk

Andere onderwerpen

Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?