Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?

De Telegraaf App


Altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws van De Telegraaf. Met deze app mis je niets. Of het gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, de wereld van sport, entertainment of financieel, De Telegraaf houdt je op de hoogte!


De Telegraaf app is vernieuwd!

• Nieuw design in lijn met de website.
• Nieuwe navigatie met twee niveaus om sneller bij de verschillende secties te komen.
• Premium artikelen heten nu Extra artikelen. Ter kennismaking zijn ze nu tijdelijk gratis toegankelijk door een account aan te maken.
• Bewaar artikelen en volg al je favoriete onderwerpen in de app en op onze site.
• Het app icoontje is nu blauw in plaats van zwart.
• Niet zichtbaar: ook de achterliggende techniek is compleet vernieuwd. Hierdoor zijn we beter in staat om de app verder te ontwikkelen en af stemmen op jullie wensen.

Veelgestelde vragen

Over De Telegraaf app

De Telegraaf app is vernieuwd!


Altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws van De Telegraaf. Met deze app mis je niets. Of het gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, de wereld van sport, entertainment of financieel, De Telegraaf houdt je op de hoogte!


• Makkelijk swipen en tappen tussen secties, artikelen en foto’s.

• Bewaar artikelen om later te lezen in "Mijn leeslijst". De artikelen zijn dan ook te lezen op onze site.

• Volg al je favoriete onderwerpen door ze toe te voegen aan "Mijn nieuws". De onderwerpen zijn dan ook te lezen op onze site.

• Reageer op artikelen en lees reacties.

• Klik op foto’s om ze fullscreen te bekijken. En je kunt nog inzoomen ook!

• Deel artikelen via Facebook, Twitter, WhatsApp en mail.

• Lees gerelateerde artikelen.

• Pas de lettergrootte van artikelen aan via het A-icoontje rechtsboven in een artikel.

• Bekijk video’s op een ander scherm via Apple AirPlay.


De app is gratis beschikbaar. In de app vind je ook Extra artikelen. Deze artikelen bieden het beste van De Telegraaf en opinie van onze bekende columnisten. In de app zijn de Extra artikelen herkenbaar aan het gele label "Extra".


De Extra artikelen zijn toegankelijk voor abonnees met een combi en een digitaal abonnement op De Telegraaf. Abonnees met een print abonnement kunnen hun abonnement uitbreiden tot een combi abonnement met toegang tot de digitale producten.


Ter kennismaking zijn de Extra artikelen nu tijdelijk gratis toegankelijk door een account aan te maken.

Hoe werkt de Telegraaf app?

De Telegraaf app is gratis beschikbaar. In de app vind je ook Extra artikelen. Deze artikelen bieden het beste van De Telegraaf en opinie van onze bekende columnisten. In de app zijn de Extra artikelen herkenbaar aan het gele label "Extra".De Extra artikelen zijn toegankelijk voor abonnees met een combi en een digitaal abonnement op De Telegraaf. Abonnees met een print abonnement kunnen hun abonnement uitbreiden tot een combi abonnement met toegang tot de digitale producten.Ter kennismaking van onze totaal vernieuwde app zijn de Extra artikelen nu tijdelijk gratis toegankelijk door een account aan te maken.


Zowel op Telegraaf.nl als in De Telegraaf-app herkent u een Extra-artikel aan het gele ‘Extra-blokje’ bovenaan. ‘Telegraaf Extra’ was voorheen ‘Telegraaf Premium’. De naam is veranderd, de journalistieke verdieping blijft hetzelfde.


* Heeft u een digitaal / combi abonnement? Dan heeft u met uw Mijn Media account onbeperkt toegang tot alle Extra artikelen.

* Heeft u dit niet dan kunt u hier Telegraaf Extra activeren.


De Extra artikelen zijn toegankelijk via De Telegraaf app voor iPad, iPhone en Android tablets en op uw computer/laptop via www.telegraaf.nl.

Ik heb een digitaal / combi abonnement op De Telegraaf. Heb ik ook toegang tot de Extra artikelen van De Telegraaf App?

Ja, dat heeft u. Met uw Mijn Media account heeft u onbeperkt toegang tot alle artikelen en katernen in De Telegraaf app.

Meer ...

Contact

Selecteer hieronder het onderwerp en dan geven wij u het juiste telefoonnummer om u mee te helpen.
Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk

Andere onderwerpen

Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht?